Om oss

Det här handlar om oss, en varannanveckas-familj som med lite blandat resultat försöker få vardagen att gå ihop. Här finns mina barn: T med NPF (neuropsykiatriska funktionshinder) i form av: autismliknande tillstånd, adhd, dcd, generell språkstörning, dyslexi, generellt ångestsyndrom och överdriven ängslan. Dessutom multipel födoämnesallergi och astma. Och så lillasyster E som hanterar familjens kaos genom att vara en duktig skolflicka men arg och sur som ett bi hemma, med utbrott som får huset att skaka.

Det handlar också om mig; en före detta långtidssjukskriven mamma, fru, dotter, syster, moster, och vän som önskar att hon räckte till. Som gång på gång slår huvudet i väggen när hon inser att hon inte gör det – inte på långa vägar. En person som fortfarande jobbar på att acceptera att livet inte blev riktigt som hon ville – men att det är bra ändå.

I vår familj finns också min man, tillika barnens bonuspappa J.

2 svar

 1. Mia skriver:

  Vilken fin blogg! Tack, underbara du, att du orkar dela med dig. Igenkänningsfaktorn är hög, även om vårt barn är mycket yngre och vi just befinner oss i början av vår ”resa”.
  Jag söker nätet på tröst, hopp, kunskap och igenkänning.

  • Jenny skriver:

   Tack, vad roligt att du läser :). Jag försöker vara rak, ärlig och spegla verkligheten – eller iaf vår verklighet. Solskenshistorier finns det gott om ändå.
   All lycka till er fortsatta resa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *