Sommarsemester

Barnen och jag har nu varit lediga från skolan i över fem veckor…. FEM veckor. Paniken över att ledigheten snart är slut blandas med tristessen över att inget händer.

Snart är det dags för vår sommarresa. Mannen vill helst sitta hemma på altanen, smågreja med huset, slappa och ta dagen som den kommer. Barnen vill ha pool, vattenland, gratis dricka och obegränsat med snacks och gärna äta på samma restaurang alla dagar. Och jag – jag vill ha fint hav, skugga, upplevelser, goda och många restaurangbesök  ja och så det som alla vill ha; snälla barn, glad man, avkoppling och rosa moln. Och så utan att flyga förstås. Good luck Jenny!

Efter en hel del överläggning (med mig själv alltså) föll lotten på en bilsemester genom Europa med slutdestination Kroatien. Vis av erfarenhet från en liknande resa för 3 år sedan är detta den mest välplanerade roadtrip i mannaminne. Färdväg, färjor, hotell – allt är bokat, ja till och med mattider är inplanerade – ingen idé att ens tänka på att vara spontan. Vill sig allt väl så kan vi stanna och kissa vid behov utöver de inplanerade pauserna. Hur det blir återstår att se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *