4 månader i 4 meningar

2014

Det var längesedan jag delade med mig. Med det inte sagt att det var längesedan jag skrev. Det finns gott om inlägg i utkastmappen, inlägg som jag inte lyckas bli färdig med eller inlägg som  inte blir bra nog för att jag skall kunna klicka ”publicera”. Ibland blir jag omständig och långrandig, ibland vill jag förklara något men bakgrunden är för komplicerad för att jag skall kunna göra upplevelsen rättvisa. Och då fastnar berättelsen i utkastmappen.

MEN nytt år och nya möjligheter – eller vad är det folk säger?

Hela terminen har hunnit passera. En termin med glädje och sorg, med hopp och förtvivlan. Jag har börjat arbetsträna i skolans värld, hunnit med att må klart sämre – men också klart bättre. Vi har varit på solsemester och bokat skidresa. T har börjat med ny medicin (nummer hundrasjuttiotre i ordningen) och fått sina första betyg.

Ja, de var de senaste fyra månaderna i fyra meningar. Fortsättning följer.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *