Vem behöver avslut?

Imorgon är det dags. Den 14 juni 2012. Dagen som har florerat som en milstolpe i mitt huvud de senaste månaderna. Och ändå känner jag mig nu helt oförberedd. Försöker tänka att jag går dit för T:s skull, att han skall få ett bra avslut innan en annan skolform tar vid. Men jag vet inte om jag kan. Vet inte om jag kan träffa läraren utan att fullkomligt gå i taket för hur illa hon behandlat min son. Jag skulle vilja ställa henne mot väggen, få svar och på något sätt få ett avslut även för mig. Min anmälan till skolinspektionen talar visserligen sitt tydliga språk och jag har väl genom den gjort min ståndpunkt klar. Beteendet och behandlingen av min son är oacceptabelt. Kanske skulle jag släppa det där?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *