En stor liten nyhet

Det har varit ett par omtumlande månader sedan jag strax efter nyår fick reda på att jag är gravid. Jag kände i kroppen att något var konstigt och när jag ett par dagar tidigare höll på att spy av mitt morgonkaffe så var det ganska enkelt att lägga ihop ett och ett. Ändå stod jag där med stickan i handen och ögonbrynen någonstans uppe vid hårfäste när min man kom in i badrummet.

Hans spontana men förtvivlade kommentar ”Skojar du med mig eller” sa det mesta och det blev många diskussioner, analyser och tårar innan beslutet var fattat att detta ändå är ett litet mirakel – om än ett oplanerat mirakel.

Jag är nu i vecka 16 någonting och den största chocken, tröttheten och illamåendet har bytts mot en stor mage, gigantiska åderbråck och ett bäcken som gör ont. Bara sådär 24 veckor kvar – men vem räknar.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.