När världen blev annorlunda

Strax före jul så fick min son diagnosen ADHD….. Ungefär samtidigt kunde jag fått diagnosen ”förkrossad med tillfällig sinnesförvirring”. Vi hade varit i rummet i 10 minuter när läkaren sa orden första gången och efter det är det mest mörker. Vi satt kvar i en och en halv timme och lyssnade på sammanställningar av läkare, psykolog, logoped och specialpedagog. Jag kommer i stort sett inte ihåg någonting. För mig gick jorden under. Jag vet ju i mitt förnuft att jag är lyckligt lottad – att der finns en mängd diagnoser och sjukdomar som hade varit värre. Många av er nu sitter säkert där ute och tänker – men herregud ta dig samman, livet går vidare! Och jag vet att ni har rätt. Många av er har säkert barn med mycket värre sjukdomar och diagnoser, och jag lider med er, men det här är min verklighet. Och även om jag försöker tänka på hur lyckligt lottad jag är som har två barn som lever, springer, leker, ser och hör…. så förändrades världen den dagen.

ADHD stämpel

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *